top of page

Staat u op het punt om een beeld(je) van ons aan te schaffen of hebt u reeds bij ons gekocht?  Dan is het interessant om het volgende te weten:

* Al onze producten worden met de hoogste zorg en strenge kwaliteitscontrole gemaakt uit polyester

* Zoals u waarschijnlijk ook zal opgemerkt hebben, is er geen enkel beeld identiek aan een ander.  De beelden worden allemaal handgeschilderd.  Daarom hebt u ook altijd een uniek beeld.

* Het grote voordeel van de tuinbeelden is dat ze bestendig zijn tegen regen en zon.  Deze bestendigheid is mede dankzij de vernislaag.  

De beelden kunnen in principe het hele jaar door buiten geplaatst worden, maar toch is het aangeraden om tijdens een koudere  winterperiode en aangekondigde stormen de beelden eventjes binnen te nemen. 

* Zoals vele tuinproducten is er echter een kleine inspanning nodig om uw sculptuur goed te onderhouden.  Dit kunt u op een zeer eenvoudige manier doen door in het begin van de winter en de lente uw beeld goed te reinigen met een schoonmaakproduct in lauw water en nadien een nieuwe vernislaag er op aan te brengen.  Dit gebeurd met een kleurloze vernis (verkrijgbaar in spuitvorm bij de doe-het-zelf zakens zoals Brico, Gamma, Hubo, Action).  Alsook te koop in onze winkels.

Op deze manier zal u jarenlang plezier hebben van uw prachtige tuindecoratie.

 

* Wij geven vanaf uw datum aankoop 1 jaar garantie op de kleurvastheid!

bottom of page